ΠΟΛΙΤΙΚΗ

konstantopoulouzoipleusieleutherias.jpgΝέο βίντεο με το οποίο προαναγγέλλει τις... διαθέσεις της ενόψει της συνεντευξης Τύπου που θα δώσει την Τρίτη (6/8), με αντικείμενο τις γερμανικές οφειλές και τις υποθέσεις της ΕΛΣΤΑΤ, του ΔΝΤ, του Χρέους και της Siemens, κυκλοφόρησε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ετοιμάζει «κάτι μεγάλο».

Μετά το γνωστό video-κάλεσμα με τη Ζωή στην ταράτσα των γραφείων της Πλεύσης Ελευθερίας, νέο video γυρισμένο και πάλι από κινητό, εμφανίζει ένα νέο κορίτσι, μέλος της νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας και της Πρωτοβουλίας "ΟΧΙ στα Ναι τους”, να μιλάει από την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου αυτή τη φορά για τις υποθέσεις στις οποίες η Κυβέρνηση εγκαταλείπει το δημόσιο συμφέρον και να παραθέτει τι μπορούμε να διεκδικήσουμε. «Αλλά αυτά είναι νομικά πράγματα, δεν είναι πολιτική», καταλήγει ειρωνικά κάθε φορά, με αναφορά στις επανειλημμένες δηλώσεις Κυβερνητικών και Κοινοβουλευτικών που ξεπουλούν καθημερινά το δημόσιο συμφέρον με τη δικαιολογία ότι η διεκδίκηση είναι νομικισμός ή "νομικό θέμα" και όχι πολιτικό. Το βίντεο κλείνει μόνο με τη φωνή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, να προαναγγέλλει κάτι “μεγάλο”.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως λέει στο βίντεο, σκοπεύει να μιλήσει "Ως δικηγόρος, για πολιτική. Και ως πολιτικός για Δικαιοσύνη".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τρίτη θα μιλήσουμε για “νομικά πράγματα” και για πολιτική. Για ό,τι πρέπει να γίνει.
Γιατί η πολιτική βασίζεται σε νομικά εργαλεία. Και η δικαιοσύνη δεν είναι πολλή ή λίγη.
Είναι Δικαιοσύνη, απέναντι στην ανομία. Την Τρίτη θα ανακοινωθεί κάτι πολύ μεγάλο. Για όλους μας.

Συνέντευξη Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου για:
Γερμανικές Οφειλές, ΕΛΣΤΑΤ, Siemens, Χρέος

Τόπος: Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών
(Αίθουσα Εκδηλώσεων, Ακαδημίας 60)

Χρόνος: Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016, στις 3 μ.μ.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ & ΚΟΜΜΑΤΑ