ΠΟΛΙΤΙΚΗ

syrizailiaslogoΕνημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 06/06 στο Υπουργείο Οικονομίας μεταξύ των βουλευτών Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, Δημήτρη Μπαξεβανάκη και Γεράσιμου Μπαλαούρα με την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και του Ταμείου Συνοχής κ. Ευγενία Φωτονιάτα, τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γεώργιο Τζιάλλα και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Γιώργο Τερζάκη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο σχεδιασμός για την προστασία και ανάδειξη της περιοχής του Καϊάφα αξιοποιώντας τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Κατέστη σαφές ότι θα ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα ώστε μέσα στους επόμενους τρείς μήνες να εκπονηθεί και να χρηματοδοτηθεί μέσω του νέου ΕΣΠΑ μια ολοκληρωμένη μελέτη για την αποκατάσταση των υφιστάμενων κτιριακών και λοιπών εγκαταστάσεων και την υλοποίηση παρεμβάσεων για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών φιλοξενίας κ.α. ώστε να αποτελέσει ξανά η περιοχή όπως της αρμόζει ένα σημαντικότατο πόλο τουρισμού και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ & ΚΟΜΜΑΤΑ