ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οebe20160427.jpg ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕ Κ. ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΥ

Η μοναδικότητα της Αφής στο επίκεντρο των Επιμελητηρίων Αδριατικής και Ιονίου!

Προτάσεις για το άμεσο μέλλον προκαλούν ξεχωριστό ενδιαφέρον – Επαφές με φορείς και Δήμο Αρχ. Ολυμπίας

Την τελετή της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις που έγιναν στην Αρχ. Ολυμπία όπως και την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ως επίτιμου δημότη της Ιερής Πόλης, παρακολούθησαν από κοντά ο Πρόεδρος της Λιμενικής Αρχής στην Ανκόνα και Πρόεδρος του Φόρουμ των Επιμελητηρίων Αδριατικής και Ιονίου κ. Rodolfo Giampieri όπως και η Γραμματέας του ίδιου Φόρουμ κα Eleonοra Tramannoni.

Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές προσωπικότητες που βρίσκονται σε θέσεις - «κλειδιά» για την ενεργοποίηση επιχειρηματικών και άλλων συνεργασιών σε ένα ευρύτερο και ουσιαστικό πλαίσιο για τον τόπο μας, και ήρθαν προσκεκλημένοι για τις παραπάνω εκδηλώσεις από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστα Νικολούτσο.

Έδειχναν μάλιστα ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από τις διαδικασίες στην Ολυμπία, αναπτύσσοντας πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα της αφής κάνοντας και τις προτάσεις τους για την αξιοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων και από το Forum Αδριατικής και Ιονίου.

Οι Ιταλοί, φιλοξενούμενοι του Επιμελητηρίου, παρακολούθησαν όλο το τελετουργικό της αφής, είχαν σύσκεψη και με τον Δήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας παρουσία και άλλων στελεχών του ΕΒΕ Ηλείας, χειροκρότησαν την παράσταση Τρωάδες στην αίθουσα αετωμάτων και ξεναγήθηκαν στο αρχαιολογικό μουσείο ενώ παρευρέθησαν και στο επίσημο δείπνο με την ευκαιρία της αφής. Επίσης συμμετείχαν στην υπογραφή της Διακήρυξης για την Ολυμπιακή Εκεχειρία μπροστά στο ναό της Ήρας, ενώ έδωσαν το παρών και στην εκδήλωση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο με τις προτάσεις τους, όσο και με τη σύσκεψη στο Δημαρχείο, βγήκανε και ειδήσεις για το άμεσο μέλλον που αφορούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τη νεολαία και τον πολιτισμό μας.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ