ΤΟΠΙΚΑ

dilidas20170110a.jpgΤο πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου 2017 επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Κινητής Μονάδα Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης Ν. Ηλείας στην περιοχή της Τριανταφυλλιάς, ο Δήμαρχος Ήλιδας και Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Ηλείας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Νικόλαος Μπαλαμπάνης, οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Δήμου Ήλιδας κ. Παναγιώτης Μαυρίκος & Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σπύρος Τζουλάκης, η Προϊσταμένη του Τμήματος ΔΙΠΕΧΩ, Τμήμα Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού κα Ελένη Σπυράκη, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

dilidas20170110b.jpgΚατά την αυτοψία τους στο χώρο διαπίστωσαν ότι ο δρόμος που οδηγεί από την είσοδο (πλάστιγγα της Κινητής Μονάδας έως την εγκατάσταση της μηχανικής διαλογής & κομποστοποίησης των απορριμμάτων) δεν ήταν προσβάσιμος για τα οχήματα – απορριμματοφόρα των Δήμων, καθώς η ποσότητα του χιονιού που έπεσε τη νύχτα είχε καλύψει το οδόστρωμα και την Κινητή Μονάδα.

Επιπλέον και ο ΧΥΤΥ (Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων) είχε καλυφθεί από χιόνι και δεν ήταν δυνατή η εναπόθεση των υπολειμμάτων της μηχανικής διαλογής.

Για τους ίδιους λόγους η Κινητή Μονάδα θα παραμείνει κλειστή και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017. Παρακαλούνται οι δημότες της Ηλείας για το 24ωρο που δεν θα πραγματοποιείται η αποκομιδή να κρατούν τα απορρίμματα στις οικίες τους.

ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ