ΤΟΠΙΚΑ

aimodosia2016.jpgΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών & δωρητών κυττάρων αίματος «Δίνω Ζωή», με σύνθημα: «Γίνε εσύ ο βοηθός του Άγιου Βασίλη…. Δώσε Αίμα – Πρόσφερε Ζωή» (20&21/12/2016) στα πλαίσια δράσεων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού «3ο Αγάπης Δένδρον».

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν & σε όλους όσους βοήθησαν να διαδοθεί το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος.

Κάθε ασκός αίματος που συλλέχθηκε θα χαρίσει ζωή σε 3 άγνωστους συνανθρώπους μας & θα αποτελέσει για αυτούς το πολυτιμότερο δώρο.

Ευχαριστούμε θερμά το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας που συμμετείχε στην αιμοδοσία & ήταν αρωγός στην προσπάθειά μας , και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες: Δήμο Ήλιδας , Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών - Διασωστών και Ναυαγοσωστών του E.E.Σ Tοπικού Τμήματος Αμαλιάδας  , το σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας & τους μοτοσικλετιστές Mototravellers Ilidas. 

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ζαχαροπλαστείο Νίκας & το νέο πρατήριο άρτου  της Βοΐλα Θεοδώρας που προσέφεραν γλυκίσματα σε όλους όσους προσήλθαν στην εθελοντική αιμοδοσία.

Ευχόμαστε ο καινούργιος χρόνος να είναι για όλους μας δημιουργικός και  κανένα άτομo το 2017 να μην αναγκαστεί να αναζητήσει αίμα αν το χρειαστεί . Το αίμα θα πρέπει να είναι διαθέσιμο οποιαδήποτε στιγμή.

Δώσε Αίμα – Πρόσφερε Ζωή!!! Είναι στο χέρι σου!!!

 

ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ