ΤΟΠΙΚΑ

xristodoulopoulosxrgrafeiodimarxeio«Φίλες και φίλοι,

Ένας ακόμη χρόνος τελειώνει κι ένας καινούριος έρχεται στη ζωή μας. Ο ένας με αναμνήσεις, γνώση και εμπειρίες, ο άλλος με ελπίδα και πολλές προσδοκίες.

Αναμφίβολα, το 2016 ήταν χρόνος που έφερε νέες ανατροπές στα όσα γνωρίζαμε έως σήμερα. Το 2017, δεν αναμένεται καλύτερο, όμως το νέο χρόνο καλούμαστε να αποδείξουμε ότι πραγματικά μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά μας.

Μπορούμε, με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας, τη συλλογική προσπάθεια και με σύνεση, να πετύχουμε πολλά, ως τόπος αλλά και ως χώρα. Μπορούμε να πολεμήσουμε τις αρνητικές συγκυρίες, με την εργατικότητα, την προσήλωση στο στόχο και την επίγνωση του πολιτισμικού μας πλούτου.

Επιστρατεύοντας τον καλύτερό μας εαυτό, θα δώσουμε αγώνα για ένα πραγματικά καλύτερο αύριο, για ένα εποικοδομητικό 2017, προκειμένου να ξαναβρούμε την αισιοδοξία μας και τη δύναμη να αλλάξουμε τα δεδομένα, να κάνουμε τις δυσκολίες, ευκαιρίες για μια νέα αρχή.

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, σας καλώ όλους να αγωνιστούμε για να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή μας, να ξαναγεννήσουμε την ελπίδα, να δώσουμε προοπτική σε μας και τα παιδιά μας.

Ως Δημοτική αρχή της Ήλιδας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης διαχειριζόμαστε το σήμερα και σχεδιάζουμε προσεκτικά το αύριο, με μοναδικό στόχο να προσφέρουμε σιγουριά και προοπτική στη νέα γενιά.

Ελπίδα και στόχος μας είναι το νέο έτος  να αποτελέσει αφετηρία δημιουργικής αναγέννησης του τόπου μας!

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ήλιδας και εγώ προσωπικά, σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, με δύναμη και προκοπή.»

ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ