ΤΟΠΙΚΑ

b_550_0_16777215_00_images_news_dilidas20161212d.jpgΤην κα Διονυσία Κουρή –Μπόμπα η οποία πριν από λίγες εβδομάδες ορκίστηκε και παρέλαβε το πτυχίο της στην «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών» από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, τίμησε το πρωί της Τρίτης στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος συνομίλησε με την ίδια και τον σύζυγό της για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές της, ενώ της παρέδωσε και τιμητικό έπαινο.

Η κυρία Κουρή – Μπόμπα αν και μητέρα τριών παιδιών –όπου τα δύο είναι φοιτητές και το ένα παιδί με ειδικές ανάγκες– και εργαζόμενη εδώ και χρόνια στο εργοστάσιο «ΚΥΚΝΟΣ» των Σαβαλίων όπου και διαμένει, κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της το 2016, παρά το γεγονός ότι είχε αποφοιτήσει από το Λύκειο το 1992.

Ήδη, βάζει πλώρη για μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα ολοκληρώνει και τις σπουδές της στα Αγγλικά.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ήλιδας στην κυρία Κουρή – Μπόμπα: «Σας συγχαίρω για την θέληση και την δίψα που επιδείξατε για γνώση και μόρφωση. Η περίπτωσή σας μπορεί να μην είναι η μοναδική, είναι όμως ξεχωριστή και πρέπει να της δώσουμε τη δέουσα σημασία. Αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους ανθρώπους και κυρίως για τα νέα παιδιά. Αποδείξατε στην πράξη ότι με την δύναμη της θέλησης οι άνθρωποι μπορούν όλα να τα καταφέρουν. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ